top of page

Sekretess
policy

-

Vi på Westras värnar om din integritet och strävar efter att skydda och hantera din personliga information på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Nedan beskrivs vilken typ av information vi samlar in från dig och hur vi använder den.

Insamling av information

Vi kan komma att samla in personlig information, inklusive namn, kontaktuppgifter och e-postadress, när du frivilligt tillhandahåller den till oss genom kontaktformulär eller vid användning av våra tjänster. Vi kan också samla in information automatiskt genom användning av cookies och liknande tekniker för att förbättra din upplevelse på vår webbplats.

Användning av information

Den information vi samlar in används för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, kommunicera med dig, behandla betalningar, hantera konton och svara på förfrågningar. Vi kan också använda informationen för att skicka dig marknadsföringsmaterial och uppdateringar om våra produkter och tjänster, om du har samtyckt till det.

Dela information

Vi kan komma att dela din personliga information med tredje parter endast i syfte att tillhandahålla våra tjänster eller enligt gällande lagar och bestämmelser.

Dataskydd och säkerhet

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller ändring. Vi förvarar informationen så länge det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som anges i denna sekretesspolicy.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, rättelse eller radering av din personliga information. Du kan också invända mot eller begränsa vår användning av din information. Kontakta oss via följande kontaktuppgifter för att utöva dina rättigheter eller om du har några frågor eller klagomål angående vår behandling av din personliga information:

Westras

Adress: Navigatörgatan 5, 721 32 Västerås

E-post: info@westras.se

Telefon: 021-272 02

Ändringar i sekretesspolicyn

Vi kan komma att uppdatera denna sekretesspolicy från tid till annan. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att vara informerad om eventuella ändringar.

Denna sekretesspolicy uppdaterades senast 2023.06.19.

bottom of page