top of page

01

El-Teknik

Inget uppdrag inom elinstallationer är det andra likt. Därför skräddarsyr vi en lösning för dig och din fastighet, anläggning eller industri - över hela landet.

02

Värme och Sanitet

Vi har erfarenhet och expertis att hantera allt från enkla rörinstallationer till mer komplexa system för värme, ventilation och sanitet. Vi är anslutna till Säker Vatten.

03

Ventilation

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt välbefinnande. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och underhålla moderna ventilationssystem.

04

Kyla

Vi hjälper dig att installera din luftvärmepump. Med god kännedom om marknaden kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för just dina behov. 

Vi finns här för dina byggprojekt.

Westras är medvetna om att varje byggprojekt är unikt och att de nu delas av en ökande installationsdensitet och teknisk komplexitet. Detta innebär att alla involverade parter i ett projekt står inför höga krav. Vårt företag, Westras, är väl rustat för dessa utmaningar. Med vår expertis och erfarenhet levererar vi innovativa lösningar som motsvarar de specifika behoven i varje projekt. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner och säkerställer att våra kunder får bästa möjliga resultat. Westras är dedikerade till att överträffa förväntningarna och skapa framgångsrika byggprojekt i en allt mer komplex värld.

Vi strävar efter att vara det självklara valet för byggföretag av flera anledningar.

 

  • Värdeskapande lösningar som anpassas efter varje kunds specifika behov. Vi förstår att varje projekt är unikt och vi arbetar nära våra kunder för att leverera skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna. Vårt team av erfarna och kunniga tekniker och ingenjörer är dedikerade till att säkerställa att varje detalj tas om hand på bästa sätt.

 

  • Stark kompetens inom VVS, ventilation och el. Vi är ständigt uppdaterade med de senaste teknikerna och branschtrenderna. Detta gör att vi kan erbjuda innovativa och effektiva lösningar som inte bara uppfyller dagens standarder, utan också tar hänsyn till framtidens hållbarhetskrav.

 

  • Pålitliga och pålitlighet är nyckeln till framgångsrika byggprojekt. Vi är medvetna om att tidsramar och budgetar är viktiga faktorer för våra kunder. Därför arbetar vi noggrant och effektivt för att leverera våra tjänster i tid och inom budget. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och agerar som pålitliga partners genom hela projektet.

Westras är en engagerad samarbetspartner som specialiserar sig på VVS, ventilation och el inom byggbranschen. 

bottom of page