top of page

01

El-Teknik

Inget uppdrag inom elinstallationer är det andra likt. Därför skräddarsyr vi en lösning för dig och din fastighet, anläggning eller industri - över hela landet.

02

Värme och Sanitet

Vi har erfarenhet och expertis att hantera allt från enkla rörinstallationer till mer komplexa system för värme, ventilation och sanitet. Vi är anslutna till Säker Vatten.

03

Ventilation

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt välbefinnande. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och underhålla moderna ventilationssystem.

04

Kyla

Vi hjälper dig att installera din luftvärmepump. Med god kännedom om marknaden kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för just dina behov. 

Så kan vi hjälpa din 

Bostadsrättsförening.

VVS, Elinstallationer och Ventilation för Bostadsrättsföreningar - Vi har lösningarna för era behov. Varför välja oss som er pålitliga partner? Här är några av de vanligaste sakerna som bostadsrättsföreningar behöver hjälp med när det gäller VVS, Elinstallationer och Ventilation.

 1. Energioptimering: Vi kan hjälpa er att identifiera och implementera energieffektiva lösningar som minskar era elkostnader och miljöpåverkan. Vi erbjuder installation av smarta termostater, energieffektiv belysning och andra tekniker som hjälper er att spara energi.
   

 2. Värme- och kylsystem: Vi kan ta hand om era VVS-system och se till att de fungerar optimalt. Våra experter kan utföra reparationer, underhåll och installation av värmepumpar, kylsystem och centralvärme för att hålla er fastighet bekväm året runt.
   

 3. Vatten- och avloppslösningar: Vi erbjuder professionella VVS-tjänster för att hantera era vatten- och avloppsbehov. Vi kan utföra reparationer, underhåll och installation av rör, kranar, toaletter och avloppssystem för att säkerställa att allt fungerar smidigt och effektivt.
   

 4. Elinstallationer: Våra kvalificerade elektriker kan ta hand om era elinstallationer och säkerställa att ert elektriska system är säkert och fungerar optimalt. Vi kan utföra installation av belysning, eluttag, elpaneler och annan elutrustning enligt era specifika behov.
   

 5. Ventilationssystem: Vi kan hjälpa er med installation och underhåll av ventilationssystem för att säkerställa en god luftkvalitet och ett hälsosamt inomhusklimat. Vi erbjuder ventilationssystem som passar era behov och bidrar till att minska fukt, mögel och dålig lukt.

VVS, Elinstallationer och Ventilation för Bostadsrättsföreningar
-Vi har lösningarna för era behov!

bottom of page