top of page

01

El-Teknik

Inget uppdrag inom elinstallationer är det andra likt. Därför skräddarsyr vi en lösning för dig och din fastighet, anläggning eller industri - över hela landet.

02

Värme och Sanitet

Vi har erfarenhet och expertis att hantera allt från enkla rörinstallationer till mer komplexa system för värme, ventilation och sanitet. Vi är anslutna till Säker Vatten.

03

Ventilation

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt välbefinnande. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och underhålla moderna ventilationssystem.

04

Kyla

Vi hjälper dig att installera din luftvärmepump. Med god kännedom om marknaden kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för just dina behov. 

Vi kan komplexitet.

Westras är medvetna om att varje byggprojekt är unikt och att de nu delas av en ökande installationsdensitet och teknisk komplexitet. Detta innebär att alla involverade parter i ett projekt står inför höga krav. Vårt företag, Westras, är väl rustat för dessa utmaningar. Med vår expertis och erfarenhet levererar vi innovativa lösningar som motsvarar de specifika behoven i varje projekt. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner och säkerställer att våra kunder får bästa möjliga resultat. Westras är dedikerade till att överträffa förväntningarna och skapa framgångsrika byggprojekt i en allt mer komplex värld.

VVS, Elinstallationer och Ventilation för Offentlig Sektor - Lösningar som möter era behov!

Vi förstår att offentlig sektor har unika krav och behov när det gäller VVS, Elinstallationer och Ventilation. Hos oss på Westras erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är speciellt anpassade för offentliga miljöer. Här är några av de tjänster och lösningar vi kan erbjuda:

  • VVS-lösningar: Vi har kompetenta VVS-tekniker som kan hantera alla era VVS-utmaningar. Vi kan ta hand om reparationer, underhåll och installationer av VVS-system i era offentliga byggnader. Vi ser till att era vatten- och avloppssystem fungerar korrekt och effektivt.
     

  • Elinstallationer: Våra erfarna elektriker är väl förtrogna med behoven inom offentlig sektor. Vi kan hjälpa er med allt från installation av eluttag och belysningssystem till mer komplexa elinstallationer. Vi ser till att era elektriska system är säkra och uppfyller alla krav och normer.
     

  • Ventilationssystem: Vi erbjuder professionella ventilationstjänster för att skapa en hälsosam inomhusmiljö i era offentliga byggnader. Vi kan installera och underhålla ventilationssystem som säkerställer god luftkvalitet och minskar risken för fukt, mögel och allergener.
     

  • Energioptimering: Vi kan hjälpa er att optimera energiförbrukningen i era offentliga byggnader. Genom att erbjuda energieffektiva lösningar som belysningssystem, värmesystem och styr- och reglersystem kan ni minska energikostnaderna och bidra till en hållbar framtid.

bottom of page