top of page

Management

Om oss

Westras –

där vi bryr oss om dig och

ditt hem, både i vått och torrt.

Westras grundades med en tydlig vision: att erbjuda det bästa inom värme, sanitet och el, samtidigt som vi skapar varaktiga relationer med våra kunder. Vår passion för att leverera förstklassiga tjänster har drivit oss att bli en ledande aktör inom dessa branscher, och vårt engagemang för kundnöjdhet är vad som håller oss i framkant.

I hjärtat av Westras finns ett team av hängivna och kunniga yrkesmän som bryr sig om att förstå våra kunders unika behov. Vi tror att varje kund är speciell, och vi strävar efter att ge varje projekt den tid och uppmärksamhet det förtjänar, oavsett om det är vått eller torrt.

Vårt åtagande att alltid sätta kunden i fokus innebär att vi arbetar omsorgsfullt för att erbjuda lösningar som är både effektiva och hållbara. Vi är stolta över att använda de senaste teknikerna och innovationerna inom värme, sanitet och el för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen.

På Westras är vårt löfte enkelt: att ge våra kunder en bekymmersfri upplevelse som överträffar deras förväntningar. Oavsett om du behöver hjälp med att installera en ny värmepanna, renovera ditt badrum, eller lösa ett elproblem, kan du lita på att Westras står redo att hjälpa dig varje steg på vägen.

​Personlig och anpassad service

 

Vi på Westras bryr oss genuint om våra kunder och deras behov. Vi tror att varje kund är unik och förtjänar en skräddarsydd lösning som passar deras specifika förutsättningar. Vårt team av experter är dedikerade till att erbjuda personlig service och anpassa våra tjänster för att säkerställa att varje projekt uppfyller och överträffar kundens förväntningar.

Miljömedvetna och
energieffektiva lösningar

 

På Westras strävar vi efter att erbjuda miljövänliga och energieffektiva lösningar för alla våra kunder. Vi håller oss uppdaterade om de senaste teknikerna och innovationerna för att säkerställa att vi erbjuder hållbara alternativ som inte bara är bra för miljön, utan också hjälper dig att spara pengar på sikt.​

Omfattande helhetslösningar

Westras är din one-stop-shop för alla dina behov inom värme, sanitet och el. Vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster som täcker allt från installation och reparation till underhåll och uppgradering. Med vår breda kompetens kan du lita på ett enda företag för att lösa alla dina problem och spara tid, pengar och besvär.

VD

Marc Sätre

marc.satre@westras.se

070 162 89 90

VVS

Andreas Sätre-Karlsson

Projektledare

Hani Franzén

Marknad

Linus Brostedt

info@westras.se

021-272 02

Ekonomi

Malin Bergman

info@westras.se

021-272 02

Sälj

Keihan Darvishi

info@westras.se

021-272 02

VVS

Mehdi Furan

Elektriker

Rafael. R Gusmao

info@westras.se

021-272 02

Elektriker

Pap-Landing Jatta

info@westras.se

021-272 02

VS

Linus Söderberg

info@westras.se

021-272 02

VS

Ville Norman

info@westras.se

021-272 02

VS

Kommande

info@westras.se

021-272 02

VS

Trivs du med att stötta kollegor och lösa deras akuta problem? Är du en lagspelare med hög servicekänsla? Då ska du söka till oss på Westras!

EL

Är du utbildad elektriker & vill arbeta i omväxlande miljöer? Då ska du söka dig till oss på Westras! Nu söker vi en serviceinriktad elektriker till våra kunder i Västerås.

Medarbetare

bottom of page