top of page

Grundarbete/Nyproduktion av ChopChopVi är stolta över att dela med oss av vårt senaste projekt: installationen av ChopChop Asian Express-restaurangen!


Vi på Westers har just avslutat en omfattande och spännande uppdrag där vi tog hand om hela grundarbetet. Det var en ära att få arbeta tillsammans med ChopChop-teamet för att säkerställa att deras nya restaurang är utrustad med de bästa systemen för en smidig och effektiv verksamhet. Under projektet har vi genomfört flera viktiga moment för att säkerställa att allt fungerar perfekt. Vårt erfarna team har tagit hand om avloppssystemet, vilket är avgörande för att upprätthålla god hygien och säkerhet. Vi har också installerat syruprör för att säkerställa en smidig och exakt dosering av alla läckra smaker i restaurangens drycker. För att se till att ChopChop Asian Express har tillgång till rätt tempererat vatten för matlagning och diskning har vi dragit varma och kalla vattenledningar.


Vi har noggrant planerat och utfört installationen för att garantera att vattnet når rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Inte nog med det, vi har även tagit hand om värmesystemet för att skapa en bekväm och välkomnande atmosfär för både personal och gäster. Vi har säkerställt att restaurangen har en pålitlig och energieffektiv lösning för uppvärmning. Vi är glada över att ha bidragit till framgången för ChopChop Asian Express och ser fram emot att se deras restaurang blomstra. Tack till ChopChop-teamet för att ni har gett oss möjligheten att vara en del av ert spännande projekt!Vår insats i detta uppdrag

VS

Projektinformation


bottom of page