top of page

Ramvatal BauhausVårt företags partnerskap med Bauhaus - En omfattande elinstallationsservice i hela Västmanland


Inledning: Vi på westras är stolta över att ha etablerat ett framgångsrikt samarbete med Bauhaus, en av de ledande byggvaruhuskedjorna i landet. Som auktoriserade installationsentreprenörer för Bauhaus levererar vi högkvalitativa elinstallationstjänster till kunder i hela Västmanland. Vår expertis sträcker sig från allmänna elinstallationer till specialiserade moment som installation av duschkabiner, blandare, toaletter och laddboxar för elfordon. Vi har stolt utfört dessa moment och mer, och idag vill vi dela med oss av vår erfarenhet och passion för att erbjuda enastående service till alla Bauhaus-kunder i området.


Högkvalitativa elinstallationer: Vår dedikerade team av erfarna elektriker är specialiserade inom elinstallationer och tar hand om alla typer av uppdrag. Vi utför elinstallationer för såväl kommersiella som privata fastigheter och har en omfattande portfölj av lyckade projekt bakom oss. Genom att erbjuda högkvalitativt arbete, noggrannhet och professionell rådgivning, strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.


Duschkabiner, blandare och toaletter: När det gäller badrumsinstallationer har vi omfattande erfarenhet av att installera duschkabiner, blandare och toaletter av olika märken och modeller. Vi förstår vikten av att ha ett fungerande och estetiskt tilltalande badrum, och våra skickliga tekniker ser till att installationen utförs på bästa möjliga sätt. Vi tar hand om allt från rördragning till korrekt anslutning av sanitetsartiklarna, så att våra kunder kan njuta av ett välutrustat och funktionellt badrum.

Installation av laddboxar: Elbilar blir allt vanligare och behovet av pålitliga laddningslösningar växer. Vårt företag är stolta över att erbjuda installation av laddboxar för elfordon, vilket gör det möjligt för våra kunder att ladda sina bilar på ett bekvämt och effektivt sätt. Våra elektriker har den tekniska expertisen och erfarenheten som krävs för att säkerställa korrekt installation och anslutning av laddningsstationer, och vi arbetar i enlighet med gällande säkerhetsstandarder för att garantera en trygg och pålitlig laddningsinfrastruktur.Vår insats i detta uppdrag

VS EL

Projektinformation


bottom of page