top of page

Rikstäckande samarbete med OKQ8Vi på Westras är otroligt stolta över att kunna dela med oss av det senaste samarbetet som har gett oss möjligheten att arbeta tillsammans med OKQ8. Genom detta partnerskap har vi genomfört en omfattande VS installation och utfört en rad spännande moment, inklusive butiksrenovering och skapande av nya personalutrymmen. Låt oss ta dig med på en resa genom detta samarbete och berätta om de framsteg vi har gjort.


Butiksrenovering: En central del av vårt samarbete med OKQ8 har varit att genomföra en omfattande butiksrenovering. Med fokus på att skapa en modern och välkomnande atmosfär har vi arbetat noggrant för att uppdatera interiören och ge den ett fräscht utseende. Från nya färgscheman och belysning till anpassade inredningslösningar har vi verkligen strävat efter att förvandla OKQ8-butikerna till platser där kunderna känner sig inspirerade och avslappnade.


VS Installation: Ett av de mest betydelsefulla momenten i vårt samarbete med OKQ8 har varit att genomföra en landsomfattande VS installation. Genom att använda vår expertis och erfarenhet inom VVS har vi säkerställt att alla OKQ8-butiker har de bästa möjliga VS-systemen på plats. Vi har arbetat nära OKQ8 för att förstå deras specifika behov och krav, och vi har utformat och installerat anpassade VS-lösningar som optimerar energieffektivitet, komfort och funktionalitet.


Nya Personalutrymmen: För att förbättra arbetsmiljön och trivseln för OKQ8:s personal har vi också skapat nya och moderna personalutrymmen. Vi förstår vikten av att erbjuda en bekväm och funktionell arbetsplats, och därför har vi designat dessa utrymmen med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Från omklädningsrum och personaltoaletter till gemensamma utrymmen för avkoppling och samarbete, har vi skapat en arbetsmiljö där personalen kan trivas och vara produktiva.Vår insats i detta uppdrag

VS

Projektinformationbottom of page