top of page

01

El-Teknik

Inget uppdrag inom elinstallationer är det andra likt. Därför skräddarsyr vi en lösning för dig och din fastighet, anläggning eller industri - över hela landet.

02

Värme och Sanitet

Vi har erfarenhet och expertis att hantera allt från enkla rörinstallationer till mer komplexa system för värme, ventilation och sanitet. Vi är anslutna till Säker Vatten.

03

Ventilation

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt välbefinnande. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och underhålla moderna ventilationssystem.

04

Kyla

Vi hjälper dig att installera din luftvärmepump. Med god kännedom om marknaden kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för just dina behov. 

Skräddarsydda Installationer inom EL, VVS, Ventilation & Kyla

På Westras är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativt arbete, oavsett om det gäller EL, VVS, ventilation eller kyla. Vi lyssnar på dina önskemål, erbjuder skräddarsydda lösningar och arbetar effektivt för att överträffa dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att skapa långvariga relationer med våra kunder och att vara ditt förstahandsval när det gäller installation och service inom dessa områden.

Vi förstår att privatpersoner kan ställas inför utmaningar när det gäller VVS, Elinstallationer och Ventilation i sina hem. Hos oss på Westras är vi experter på att hjälpa er med era vanligaste problem och erbjuda skräddarsydda lösningar för att förbättra era hemmiljöer. Här är några av de tjänster vi kan erbjuda:

  • VVS-lösningar: Våra kunniga VVS-tekniker kan ta hand om allt från reparationer och underhåll till installation av VVS-system i ert hem. Vi kan hjälpa till med problem som läckande rör, värme, vatteninstallationer och mycket mer.

 

  • Elinstallationer: Våra erfarna elektriker kan ta hand om alla era elrelaterade behov. Vi kan installera och reparera eluttag, belysningssystem, elbilsladdare, och andra elinstallationer. Vi ser till att era elsystem är säkra och fungerar korrekt.

 

  • Ventilationssystem: Vi erbjuder professionella ventilationstjänster för att säkerställa en optimal luftkvalitet i ert hem. Vi kan installera och underhålla ventilationssystem för att minska fukt, mögel och allergener samt förbättra inomhusluften.

 

  • Energioptimering: Vi kan hjälpa er att göra era hem mer energieffektiva genom att erbjuda lösningar som minskar er energiförbrukning och sparar pengar på lång sikt. Vi kan installera energieffektiv belysning, termostater, värmepumpar och andra energisparande lösningar.

VVS, Elinstallationer och Ventilation för Privatpersoner - Vi hjälper er!

bottom of page