top of page

Våra tjänster

På Westras VVS hjälper vi dig utföra alla typer av rörarbeten.

Vi erbjuder dig som kund en professionell lösning såväl som ett proffesionellt bemötande. För oss är relationen lika viktig som det praktiska arbetet. Våra erfarna medarbetare och hantverkare är motiverade och utbildas kontinuerligt i ingenjörskonster och metoder för att du alltid ska få det senaste inom installation och reparation.

Service & reparation av avlopp & rör

Vi utför alla typer av vvs-arbeten, såsom nybyggnation, ombyggnad samt installation och service av värmeopumpar, elpannor mm. Vi gör även mindre servicearbeten som byten av WC-stolar, lagning av blandare mm.

Installation

Att installera varmvattenberedare är en känslig process och de flesta tillverkare rekommenderar att man anlitar en expert för att utföra installationen. Det är viktigt att det blir rätt och om något går fel så kan det ha kostsamma konsekvenser. Westras är en auktoriserad firma för byte och installation av varmvattenberedare.

Ombyggnation & Renovering

Kan handla om att installera en tvätt- eller diskmaskin, och vi vill verkligen poängtera hur viktigt det är att sådana arbeten utförs av certifierade rörmokare. Inträffar en olycka, kan ditt försäkringsbolag hävda att du skall stå för skadan ifall arbetet inte är utfört på ett korrekt sätt. Anlita därför alltid en rörmokare för dylika installationer!

Reparation & Service
Installation
Ombyggnation & Renovering
Rotavdraget
Westras-19.jpg

Vi hjälper dig
med
rotavdraget.

Våra privatkunder kan förstås alltid dra nytta av ROT-avdraget. VVS Stockholm/Dalta VVs gör alltid noggranna offerter där material, produkter och arbetstimmar är väl specificerade. Genom att använda modern VVS-teknik och högkvalitativa produkter försäkrar vi oss alltid om att våra arbeten håller i längden vilket naturligtvis också ger väldigt nöjda kunder.

Exempel på arbeten som omfattas av rotavdraget:

Badrumsrenovering

Byte av blandare

Renovering eller byte av ledning

Dragning av nya ledningar

Installation av värmepump

bottom of page