top of page

Vi hjälper dig
med rotavdraget.

Våra privatkunder kan förstås alltid dra nytta av ROT-avdraget. VVS Stockholm/Dalta VVs gör alltid noggranna offerter där material, produkter och arbetstimmar är väl specificerade. Genom att använda modern VVS-teknik och högkvalitativa produkter försäkrar vi oss alltid om att våra arbeten håller i längden vilket naturligtvis också ger väldigt nöjda kunder.​

Exempel på arbeten som omfattas av rotavdraget:

Badrumsrenovering

Byte av blandare

Renovering eller byte av ledning

Dragning av nya ledningar

Installation av värmepump

Installation

Vår rörinstallationstjänst är den perfekta lösningen för dina VVS-behov. Vi har erfarenhet och expertis att hantera allt från enkla rörinstallationer till mer komplexa system för värme, ventilation och sanitet. Vi använder endast högkvalitativa material och verktyg för att se till att din rörinstallation fungerar optimalt och är hållbar på lång sikt. Vi tar hänsyn till din unika byggnadsstruktur och dina behov när vi planerar och genomför rörinstallationen. Lita på våra skickliga rörmokare för en professionell och pålitlig rörinstallationstjänst som du kan lita på. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert.

Ombyggnation

Vi är experter på alla typer av byggprojekt, från ombyggnation och renovering till nyproduktion. Vårt team av hantverkare och byggproffs har den nödvändiga expertisen och erfarenheten för att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller dina behov och önskemål. Oavsett om du vill förnya ditt befintliga utrymme eller bygga en helt ny byggnad från grunden, kan du lita på oss för en professionell och pålitlig tjänst. Vi använder bara de bästa materialen och verktygen för att se till att varje projekt utförs på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och boka en konsultation.

Service & reparation av avlopp & rör

Våra service- och reparationslösningar för avlopp och rör är tillgängliga för att lösa alla dina rörsystemproblem. Vårt team av skickliga VVS-tekniker har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att diagnostisera och lösa alla typer av rörsystemproblem, inklusive stopp i avloppet, läckor och andra skador. Vi använder avancerad utrustning och teknik för att hitta problemen så snabbt och effektivt som möjligt, och vi åtgärdar dem på ett hållbart sätt för att minimera framtida problem. Lita på oss för pålitliga och snabba service- och reparationslösningar för dina avlopp och rör. Kontakta oss idag för mer information och hjälp.

Värme och sanitet

Vi erbjuder dig som kund en professionell lösning såväl som ett proffesionellt bemötande. För oss är relationen lika viktig som det praktiska arbetet. Våra erfarna medarbetare och hantverkare är motiverade och utbildas kontinuerligt i ingenjörskonster och metoder för att du alltid ska få det senaste inom installation och reparation.

bottom of page