top of page

Funktionssäkra din inneluft

God ventilation är alltid viktigt, men kanske har det aldrig varit så viktigt som nu. För att vara säker på att ventilationen fungerar som den ska kan det vara bra att göra en översyn.

Experter på Ventilation & Kyla

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt välbefinnande. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och

underhålla moderna ventilationssystem anpassade för din verksamhet och användarnas behov.

Effektiva ventilationsprojekt med fokus på kvalitet & miljö

Med lång erfarenhet inom ventilationsprojekt erbjuder vi strukturerad process med fokus på miljö, kvalitet, säkerhet och ekonomi. Vi använder CAMvent, vårt projekthanteringssystem, för maximal effektivitet och kvalitet. Våra erfarna projektchefer samordnar alla installationer, och egen personal och tillverkning säkerställer kvalitet och flexibilitet i våra projekt.

Kompetens och erfarenhet

Westras, erbjuder expertis inom både totalentreprenad och färdiga handlingar. Vi hanterar allt från enkla standardlösningar till komplexa ventilationssystem, med fokus på inomhusklimat och lokalens användning. Genom nära dialog med beställare och slutanvändare samt samarbete med produktions-, installations- och serviceorganisationer säkerställer vi effektiva och väl fungerande lösningar.

Komplett serviceutbud

Vårt engagemang sträcker sig bortom avslutade projekt, och vi erbjuder ett komplett serviceutbud, inklusive underhåll, akuta åtgärder, energioptimering och OVK. Vi är auktoriserade servicepartners åt Pivab, och våra erfarna servicetekniker har direkt tillgång till konstruktören vid behov. Vi har hög tillgänglighet och använder digitala verktyg även i service- och driftfasen.

Ventilationsarbeten för alla typer av byggnader

Våra ventilationsarbeten är perfekta för alla typer av byggnader. Oavsett om du behöver en komplett ventilation för en ny byggnad eller om du vill uppgradera ditt befintliga system, så kan vi hjälpa dig. Våra erfarna och kvalificerade ventilationsmontörer är experter på att installera allt från ventilationssystem och luftkanaler till avancerade styr- och reglersystem. Vi använder endast högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att ditt ventilationssystem fungerar optimalt och är effektivt. Lita på oss för pålitliga och professionella ventilationsarbeten som passar dina unika behov och krav.

Många fördelar med vårt arbete inom ventilation

​Vårt arbete inom ventilationsteknik ger många fördelar för våra kunder. Vi har expertis och kunskap att utföra olika typer av ventilationsinstallationer och reparationer, oavsett om det är för bostäder, kontor eller industrier. Vi använder endast högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att ditt ventilationsystem fungerar optimalt och är säkert. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga priser och finns alltid tillgängliga för rådgivning och support. Välj vårt arbete inom ventilationsteknik och få pålitlig och professionell hjälp med alla dina ventilationsbehov.

Ökad efterfrågan på energieffektiva ventilationsarbeten

Vi märker en ökad efterfrågan på energieffektiva ventilationsarbeten och är stolta över att kunna erbjuda dem till våra kunder. Vi är engagerade i att minska energiförbrukningen och bidra till en hållbar miljö genom att erbjuda innovativa lösningar för ventilation. Genom att byta ut äldre ventilationssystem mot moderna och energieffektiva alternativ kan vi hjälpa dig att uppnå betydande energibesparingar och samtidigt förbättra inomhusluftkvaliteten.

bottom of page